Exaltació FFMM 2014

La falla El Charco de Catarroja celebrà l'exaltacio de les seues falleres majors, Jessica Del Aguila i Rodrigo i la chiqueta, Antonia Moreno i Carmin, en un espectacul baix el titul de la ‘Llegenda del Chuiquet pirata’.

El TAC de Catarroja s'ompli d'emocio en este acte que congregà al mon faller local. Jessica i Antonia  reberen l'homenage de la seua comissio, en el que se posaren de manifest valors com l'amistat i l'inocencia de l'infancia, en una ilusio desmedida i transmeteren els seus desijos per a este eixercici faller en la tanda dels discursos.

Les maximes representants de la comissio estigueren acompanyades pels seus respectius presidents, Josep López i Nácher i el chiquet, Gaspar Rosaleñ i Andres, i arropades per les seues talles d'honor. L'acte conclogue en un espectacular ‘FÍ de festa’, en el que els grups de Play-Back mostraren tot el seu potencial en l'escenari.

Ací deixem les 2 parts en video de l´Exaltació de nostres Falleres Majors 2014 i les Corts d´Honor. Videos cedits per Vicente Burgos.

Primera part


Segon part